Een bestelplatform voor de lokale horecaondernemer

UITRDAM bestelplatform, wat is het?

UITRDAM is er voor de Rotterdamse ondernemer. Met het bestelplatform willen wij horecaondernemers de kans bieden om hun assortiment online aan te bieden aan hun klanten. Het platform biedt een simpel en duidelijk overzicht van de bestelmogelijkheden bij de horecaondernemer. Het is makkelijk te gebruiken voor zowel de horecaondernemer als de klant.

Hoe werkt het?

Stap 1

Aanmelden op UITRDAM bestelplatform

Stap 2

Menukaart en informatie toevoegen

Stap 3

Bestellingen ontvangen en verwerken

Stap 4

Blije klanten en tevreden horecaondernemers

Voor wie is het bestelplatform?

Dit bestelplatform is bedoeld voor de horecaondernemers in Rotterdam en omstreken. Het platform is bij uitstek een perfect middel om tijdens de huidige situatie toch het assortiment aan te bieden aan klanten. Wij willen bijdragen aan het voorbestaan van de Rotterdamse horeca. Door middel van dit platform bieden wij een laagdrempelige kans voor iedere ondernemer.

Uitrdam Bestelplatform Take Away
Uitrdam Bestelplatform Bar Take Away

Waarom dit bestelplatform?

Als horecaondernemer moet je snel kunnen schakelen tijdens in elke situatie. Anticiperen op de markt, flexibel zijn en kansen spreiden. Het bestelplatform is een plug-and-play oplossing die uitblinkt in zijn eenvoud. Het platform is een oplossing om als horecaondernemer gemakkelijk bestellingen via je eigen website te kunnen ontvangen. Jouw klanten die direct naar je website gaan of op zoek zijn naar jouw menukaart kunnen direct een bestelling plaatsen. Zo is de tussenkomst van externe platformen niet meer nodig en houd je alles in eigen hand.

De voordelen

Begin 2018 kwamen veel restaurants in opstand, omdat TheFork (voorheen IENS) te veel macht heeft en bovendien erg duur is. Restaurants betalen flink om tussen de concurrenten geprofileerd te worden en daarbovenop werd ook nog een commissie per bestelling gevraagd.

Wij denken dat dit anders kan door juist te kijken naar waar de horecaondernemer op zoek is. Met ons bestelplatform kun je straks alle reserveringen gemakkelijk online beheren, in real time. De module wordt op maat gemaakt in huisstijl, en je voegt zelf gemakkelijk je gerechten en dranken toe. Zo past de module echt bij jouw restaurant, zodat de klant bij de bestelling wordt meegenomen in de beleving die je uit wilt stralen.

De kosten

Het bestelplatform van UITRDAM vraagt geen investering, opstartkosten of een marge per order. Dit platform moet naar ons idee beschikbaar zijn voor iedere lokale horecaondernemer in Rotterdam. Daardoor vragen wij een kleine maandelijkse vergoeding. Omdat ook wij begrijpen dat er eerst geld verdient moet worden om het uit te geven, start de maandelijkse vergoeding pas op het moment dat de eerste order via het platform binnenkomt.

En daarnaast hanteren we gaan opzegtermijn. Opzeggen kan dus ieder moment, ook wanneer het even niet loopt. Op deze manier willen wij bijdragen aan de Rotterdamse horeca. Wij begrijpen maar al te goed dat je niet ergens voor wilt betalen als het geen omzet binnen brengt. 

Resume: Je abonnement gaat pas van start nadat de eerste bestelling binnen is. Je hebt dus geen opstartkosten. Bovendien kost het gebruik van het platform maar €20,- per maand. Ook heb je geen opzegtermijn.

Heb je nou vragen over onze methode? Schroom dan niet om contact op te nemen!

Starten met je eigen bestelplatform? Meld je dan aan!

Op dit moment is ons platform in ontwikkeling en zijn we hard aan het werk om dit op hele korte termijn te lanceren. Natuurlijk kan jij je alvast aanmelden om straks als één van de eerste horecaondernemer aan de slag te gaan met ons platform. Vul onderstaand je gegevens in en wij houden je op de hoogte van de lancering 😃.

We hebben een paar gegevens van je nodig
Het restaurantHotspots

Eten en drinken

Praktisch

Routes

Contact

Informatie