Perfect voor thuis of op kantoor

Ben je op zoek naar een tof Rotterdams cadeau voor je klanten of personeel? Of een vet product voor op een evenement of voor give-away? Het kan ook zijn dat je een kerstpakket of relatiegeschenk een Rotterdams tintje wilt geven. Wij helpen je graag op weg met het vinden van het juiste Rotterdamse product. Ieder jaar helpen wij ondernemers bij het vinden van passende zakelijke geschenken.

Relatiegeschenk

Een beter relatiegeschenk als een Rotterdams product ken je niet geven. Altijd uniek in zijn soort en valt altijd goed bij je relaties. Je mag tenslotte ook laten zien waar je trots op bent. Wij kunnen je helpen met het verzorgen van relatiegeschenken. Het helpen versturen, inpakken of andere creatieve ideeën toevoegen kan je ook aan ons overlaten.

Bijzonder wensen

Ben je op zoek naar iets specifiek? Of weet je niet precies wat je wilt hebben? Wij kunnen je helpen het perfecte zakelijke cadeau te vinden. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Je kan e-mailen naar [email protected] of het contactformulier invullen.

Kerstpakketten

Rond de bijzondere dagen in het jaar maken bij leuke pakketten. Denk bijvoorbeeld aan kerstpakketten, nieuwjaarspakketten, sinterklaaspakketten, zomerpakketten of winterpakketten. Natuurlijk kan je ook zelf pakketten samenstellen. Samen kunnen we vast een mooie samenstelling van producten bedenken die in de smaak valt bij je klanten of relaties.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Social Media

Hotspots

Eten en drinken

Praktisch

Routes

Contact

Informatie